Home » BEAUTY » Reclame | Eyeliner battle: NYX vs Kat Von D vs NYX

Reclame | Eyeliner battle: NYX vs Kat Von D vs NYX

Eyeliner battle: NYX vs Kat Von D vs NYX

Ik geef toe: ik ben een eyeliner n00b en dat maakt goede tools van groot belang. Vandaag probeer ik 3 eyeliners uit: de NYX Hella Fine Eyeliner, de Kat Von D Ink Liner en de NYX A Bit Edgy Eyeliner.

Swatches eyeliners

Laten we beginnen met de swatches. Hierboven zie je van links naar rechts de NYX A Bit Edgy Eyeliner, de NYX Hella Fine Eyeliner en de Kat Von D Ink Liner. Wat me meteen opvalt, is dat de eyeliners alledrie pikzwart zijn. Score! Het verschil zit ‘m vooral in de breedte van de lijntjes, maar daar ga ik zo dieper op in.

Hella Fine Eyeliner van NYX

Bon, tijd om te testen! Ik startte met de Hella Fine Eyeliner van NYX. Deze heeft een heel puntige en flexibele tip, waardoor je makkelijk fijne lijntjes kan zetten. Deze eyeliner is het makkelijkste om een mooie wing mee te zetten. Wel 1 nadeel: de eyeliner droogt glanzend op en daar ben ik niet zo dol op.

NYX Hella FIne Eyeliner aangebracht

Ink Liner van Kat Von D

Next is de Ink Liner van Kat Von D. Kat Von D is een topmerk als het op eyeliner aankomt: de Tattoo Liner van het merk is superpopulair. Deze Ink Liner is misschien niet zo populair, maar de harde, spitse punt maakt het aanbrengen easy, zelfs voor mij. ;-) Ook op vlak van houdbaarheid doet ie het goed, want de eyeliner verwijderen is a pain in the ass. Ik denk dat dit veruit mijn favoriet is!

Kat Von D Ink Linker aangebracht

A Bit Edgy Eyeliner van NYX

Van de A Bit Edgy Eyeliner van NYX ben ik écht geen fan. De punt heeft de vorm van een markeerstift, wat wel handig is als je dol bent op dikkere lijntjes. Zelf weet ik niet goed hoe ik de tip moet houden. Ik kan er in ieder geval niet precies mee werken en ik krijg er ook geen mooie wing mee gezet. Deze droogt wel mat op, maar da’s voor mij het enige voordeel.

NYX A Bit Edgy Eyeliner aangebracht

De Kat Von D Ink Liner in Trooper koop je voor € 19,95 bij Sephora.fr. De Hella Fine Eyeliner en de A Bit Edgy Eyeliner van NYX vind je voor € 11,54 bij een NYX filiaal.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO