Home » FASHION » Fancy onder je pancy: netkousen

Fancy onder je pancy: netkousen

Glitterkousen doen het nog steeds goed, maar de invloed van de ’90s laat zich onverbiddelijk gelden. Netkousen zijn de nieuwste trends in jouw kousenschuif.

Netkousen, ook wel fishnet stocking genoemd, werden lange tijd gezien als een crime waarvoor je de modepolitie op je dak kreeg. Maar aan alles komt een einde, gelukkig maar. Netkousen zijn zo in als maar kan.

Je kan ze zowel dragen onder een kleedje rok, maar ook onder een broek. Je outfit krijgt meteen een stoere boost. Let wel op dat je jouw netkousen combineert met een stijlvolle outfit zodat het geheel über elegant blijft. Ik kocht mijn netkousen bij Calzedonia, maar ook bij H&M kan je ze kopen. Ik trok ze aan onder mijn zwarte broek, rolde de broekspijpen wat op en strikte mijn suède Puma sneakers eronder toe. Een zwarte pull maakt mijn all-black look af. Om het zwart (en soms een beetje depri) geheel wat kleur te geven, combineerde ik het mijn nieuwe oversized mantel van Nanushka.

Netkousen: Calzedonia – zwarte broek: UNIQLO – blauwe jas: Nanushka – schoenen: Puma – zwarte sjaal: Moss Copenhagen

Franse voornaam. Trotse Belg. Berlin based. Grote zus en oudste kind. Nail polish freak. Social media addict. Deadline junkie.