Home » BEAUTY » Feestelijke nagels in een wip met Elegant Touch + winactie

Feestelijke nagels in een wip met Elegant Touch + winactie

Feestelijke nagels in een wip met Elegant Touch + winactie

Wil je je nagels wat meer vavavoom geven voor de feestdagen? Dan is Elegant Touch jouw partner in crime (pssst, in dit artikel geven we ook 2 pakketjes met nepnagels weg om zelf aan de slag te gaan)!

Mijn korte stompjes van een nagels zijn allesbehalve elegant, zelfs met een laagje nagellak. Bring on the fake nails dus. En omdat ik al langer stiletto nagels wil proberen, pikte ik een paar setjes nepnagels van Elegant Touch op in Londen.

Mijn selectie nepnagels

Mijn keuze viel op de matpaarse Next Stop New York falsies uit de Destination collectie en de wijnrode Vivid Plum & de zwarte Rich Ebony nagels uit de Nail Saviour lijn. Ik stond te popelen om die laatste uit te testen: door de stilleto vorm, maar ook doordat deze lijn belooft je nagels niet te beschadigen.

Buff nagels en breng laagje aan

Aan de slag dus! En da’s echt easy met deze nagels. Buff eerst je nagels en breng dan een laagje van de Protective Barrier Coat aan. Het is die basecoat die je nagels beschermt tegen beschadiging en zelfs voedt. Laat 2 minuten drogen.

Breng nepnagels aan

Kies vervolgens de juiste maten uit voor jouw nagels. Daarna ga je aan de slag met de lijm: breng een dun laagje aan en druk de nagel aan. Je kan ook nog aan het vijlen gaan, maar ik deed dat zelf niet. And you’re done!

Resultaat

Perfect voor een avondje uit, als je het mij vraagt. De dag erna haal je ze met een warm badje er gewoon af en zijn je nagels zo goed als intact. Kinderspel!

Setjes te winnen

Het beste nieuws? Wij hebben nog wat extra setjes op overschot van de afgelopen persdagen en maken jou er graag mee blij! Wij geven 2 pakketjes met enkele setjes nepnagels van Elegant Touch weg! Je maakt kans op een edgy donker pakketje met Deepest Sapphire (metallic blauw), Vivid Plum (wijnrood) & Hustle Hard (shimmery blauw) nepnagels of een lieflijke roze pakketje met Holographic Silver (holografisch zilver), Yes Madam President (metallic roze), Phone Line (roze met diamantjes) en Empress 4 Eva (shimmery lila) falsies.

Wat moet je doen? Volg MllsDeMode op Instagram en tag 3 vriendinnen onder deze foto. Deze winactie loopt tot en met 15 december en enkel lezers uit België ouder dan 16 jaar kunnen meedoen. De winnaar wordt de volgende dag verwittigd via Instagram.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO