Home » BEAUTY » Feestlook met Rimmel Magnif’eyes!

Feestlook met Rimmel Magnif’eyes!

Feestlook met Rimmel Magnif'eyes!

Vandaag toon ik jullie een hele feestelijke make-up look, gemaakt met enkele nieuwigheden van Rimmel! Ik stel jullie onder andere 2 prachtige nieuwe Magnif’eyes palettes voor.

rim06

Ik ontving het Magnif’eyes palette (€ 13,99) in de kleuren Blush en Colour! Die eerste sprak me meteen aan, want het bevat een hele mooie range aan neutrale kleuren! Perfect voor every day, maar zeker ook voor een mooie smokey look!

rim03

Ook het Colour palette bevat heel wat neutrale kleuren in combinatie met enkele felblauwe en groene tinten, perfect voor een gekleurd accent. Omdat ik ook nog een felrode Stay Matte lipstick had, ging ik aan het slag met het Blush palette, het meest neutrale van de 2.

rim05

De pigmentatie van de Magnif’eyes palettes is top! Zowel de lichte als de donkere kleuren zijn zacht en niet korrelig en blenden goed met elkaar! Ook de combinatie van metallic en matte kleurtjes werkt goed. Ik was verrast met hoe weinig oogschaduw je eigenlijk al een hele felle look kan maken, neem dus zeker niet te veel op je brush!

rim04

Ik testte ook de nieuwste Rimmel mascara uit: de Wonder’fully real mascara (€ 14,99). Deze komt in een prachtige metallic roze huls met een siliconen borsteltje. In het algemeen ben ik best tevreden van Rimmel mascara’s, dus ik was ook heel benieuwd naar deze. De mascara bevat keratine, dat de wimpers direct langer maakt. Nadeel hiervan is wel dat de mascara heel moeilijk op te bouwen is zonder klontjes. De eerste veeg gaat goed en geeft inderdaad lengte aan je wimpers. Helaas ben ik iemand die graag meerdere dunne laagjes mascara aanbrengt, tot het gewenste effect. Dat lukt heel moeilijk met deze mascara: bij meerdere laagjes plakt hij je wimpers bij elkaar. Zo jammer! Ik heb al betere mascara’s van Rimmel gehad.

rim02

De Wonder Wing liner (€ 7,99) kan wel bekoren: de pigmentatie is zwart en het vilten puntje is dun genoeg om een mooi lijntje mee te trekken. De eyeliner heeft een platte stempel gedeelte, dat goed werkt als je nog niet zo goed bent in een wing zetten. Ten slotte is er nog de Stay Matte lipstick (€ 6,99). Dit is een keeper: hij blijft ZO lang zitten en de kleur is ook heel intens. De perfecte partner in crime voor dat Christmas diner dus!

Wat vinden jullie van de nieuwe Rimmel producten?

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be