Home » LIFESTYLE » Festival Report: Extrema Outdoor met Aperol Spritz

Festival Report: Extrema Outdoor met Aperol Spritz

Afgelopen weekend stond mijn tweede festival van het jaar op het programma: Extrema Outdoor. Net als vorig jaar mocht ik dankzij Aperol Spritz de summer vibes gaan opsnuiven in Houthalen.

Starten en eindigen deden we bij Aperol Spritz. Ook dit jaar had Aperol er een aparte booth met eigen Aperol Sunset Sessions. Heel wat DJ’s speelden in deze booth en de eerste die ik er meepikte was Donelly. Ook Dominico, die ik ken van vele fuiven in Tongeren en Hasselt, was van de partij en deed de Aperol booth volledig vollopen! Dansbare platen en hier en daar een klassieker. Bovendien kon je je Aperol Spritz festival gadget laten personaliseren door het Gents duo van Studio BamBam, die in no time de coolste creaties op een pet of zonnebril toverden.

Het thema op Extrema was dit jaar iets meer piraat-achtig en alle stages zagen er weer prachtig uit. Ook nieuw dit jaar was het Creative Village met allerlei leuke (eet)standjes, een aparte vette DJ booth en hangmatten om in te chillen. Op de zwoele muziek van RaeVaen een danske placeren en daarna een beetje snoozen in de hangmatten, perfection. ;)

Ook cool chick Amelie Lens (met eigen CKS collectie) draaide plaatjes aan het Feestgedruis-podium! Dave Lambert zorgde dan weer voor epic schijfkes bij de Desperados Stage, waar het ook fijn vertoeven was.

Welke festivals staan er nog op jullie programma?

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be