Home » LIFESTYLE » Festival Report: Tomorrowland met Aperol Spritz

Festival Report: Tomorrowland met Aperol Spritz

tml02

Vorig weekend was het zover: mijn aller-aller-allereerste keer Tomorrowland.Dankzij Aperol Spritz kon ik ook dit festival van mijn bucketlist schrappen: check, check & double check.

tml04

Ik geef eerlijk toe, een aantal jaar geleden dacht ik dat het niks voor mij was. Maar na het zien van al die prachtige stages afgelopen jaren was ik meer dan ooit benieuwd. We vonden slaapplaats in Berchem en namen de festivaltrein- en bus tot De Schorre. Na onze ogen uitgekeken te hebben op de decoratie en alle (16!!) stages, zochten we de Aperol Stage (The Leaf) op voor ons geliefkoosde Italiaanse drankje. ;) The Leaf ligt op het water en is net zoals alle andere stages ZO MOOI gemaakt. Verse bloemen everywhere, gezellige chill plekjes en een rooftop bar met DJ booth. Net zoals op Extrema Outdoor kon je je favoriete Aperol gadgets laten pimpen door het olijke duo van Studio BamBam.

tml01

Hierna zochten we Craig David op, op The House of Books stage. Craig David was vorig jaar zo goed op Pukkelpop, we moest hem gewoon opnieuw zien! En wat een klepper was het weer. Enter, selecta! Een perfecte mix van eigen materiaal met andere klassiekers. Top!

Verder feesten deden we aan de Mainstage met Netsky, Armin van Buuren & Dimitri Vegas & Like Mike. Dansbare en herkenbare platen, daar kwam ik voor. Ook heel cool om te zien hoe heel ‘de kuip’ in De Schorre volloopt tegen de avond. Zoveel volk zag ik eigenlijk nog nooit bij elkaar. Gelukkig valt de drukte over de rest van het festival wel mee, omdat het zo groot is en alle podia netjes verspreid liggen.

Afsluiten deden we met Martin Garrix op het Organ of Harmony stage. Werderom een heel mooi podium waarbij je goed kan zien omdat het lager gelegen is. De regen die namen we er wel bij: K-Waykes represent!

Conclusie: ik denk dat Tomorrowland voor iedereen leuk kan zijn en moet mijn mening van enkele jaren geleden helemaal herzien. Het is een heel mooi festival waar je zeker waar krijgt voor je ticket. Alles op 1 dag doen is te veel van het goede: er is ZOVEEL te zien en te luisteren (in verschillende stijlen), dat ik liever nog wat was gebleven ;) Special thanks aan Aperol Spritz voor de fijne ervaring. Sara, Eveline & Michaël voor het gezelschap! Next up: Pukkelpop!

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be