Home » BEAUTY » Getest: Black Musk Night Bloom Eau de Toilette van The Body Shop

Getest: Black Musk Night Bloom Eau de Toilette van The Body Shop

Getest: Black Musk Night Bloom Eau de Toilette van The Body Shop

Parfum is één van de weinige accessoires die ik elke dag bovenhaal: een lekker geurtje kan iedere dag fleuriger maken. Vandaag test ik deze nieuwe Eau de Toilette van The Body Shop uit, lees je mee?

De Eau de Toilette komt in een zwart doosje. Het flesje oogt simpel, maar ziet er tegelijk luxueus en elegant uit. Het parfum is geïnspireerd op nachtbloemen en is volgens mij dan ook meer een avondparfum. De geur is iets zwaarder, dus niet om ‘s ochtends op te sprayen. Het ruikt zoet naar fruitige en muskachtige hoofdakkoorden. Enneuh, je hebt maar een paar sprays nodig om de geur volledig tot zijn recht te laten komen. Zo blijft het parfum voor mij voldoende lang hangen.

DSC_0022

Speciaal aan het parfum is dat het 100% organische alcohol bevat. Da’s gemaakt van suikerriet, net zoals bij alle andere parfums van het merk. Voor mij is het feit dat het product vegan is een extra topper! En The Body Shop voert ook geen dierproeven uit.

Je vindt de Black Musk Night Bloom Eau de Toilette van The Body Shop in een filiaal van The Body Shop in je buurt of online voor € 31 (60 ml).

Wil je dit flesje ook in jouw collectie hebben?

Shoppen, lekker en gezond eten, beestjes, reizen, een vleugje Disney, meezingen met m’n favoriete songs en af en toe een dansje. Dat zijn dingen die me telkens weer, een beetje meer, oprecht gelukkig maken.