Home » LIFESTYLE » food & drinks » Getest: Captain Kombucha, het legendarische gefermenteerde drankje

Getest: Captain Kombucha, het legendarische gefermenteerde drankje

Getest: Captain kombucha, het legendarische gefermenteerde drankje

Dit heerlijke drankje heeft z’n roots in Portugal liggen: komboetcha ontstaat uit een fermentatie van gezoete thee door lactobacil- en gistculturen. Het zou heel wat voordelen hebben voor je lichaam zoals een verbeterde spijsvertering en een reiniging van je kliersysteem.

Ik ging voor ” rel=”noopener” target=”_blank”>Captain Kombucha in de California raspberry smaak. Ik vind persoonlijk dat hij wat op Somersby Blackberry lijkt van geur en smaak. Het drankje komt in een donker gekleurd plastic flesje.  Een glazen flesje zou natuurlijk nog beter geweest zijn, maar het drankje bestaat wel volledig uit biologische ingrediënten dus dat is een pluspunt! Het is ook volledig vegan en raw en zit bovendien vol met vitamine’s en anti- oxidanten waar je lichaam enkel maar baat bij kan hebben! Het liefst drink ik hem koud op een zonnige zomerse dag!

Zelf ook eens proeven van deze lekkernij? Je vindt Captain Kombucha bij je lokale Carrefour, Albert Heijn of Bio planet.

Shoppen, lekker en gezond eten, beestjes, reizen, een vleugje Disney, meezingen met m’n favoriete songs en af en toe een dansje. Dat zijn dingen die me telkens weer, een beetje meer, oprecht gelukkig maken.