Home » LIFESTYLE » DIY » Getest: DIY stempelset Flying Tiger

Getest: DIY stempelset Flying Tiger

Getest: DIY stempelset Flying Tiger

Stempels zijn altijd een leuke aanvulling om je creatieve werkjes op te fleuren! Het wordt nog beter wanneer je die stempels zelf kan ontwerpen en dat is nu mogelijk met deze stempelset van Flying Tiger.

De kit bevat twee rubberen blokken waar je zelf stempels kan uitsnijden met het bijbehorende mesje. Wanneer de stempel dan af is, kan je nog kiezen uit de 3 kleuren inkt om je afdrukken mee te maken. In het doosje zit jammer genoeg wel geen handleiding. Daarom dat ik het hier even voor jullie uitleg.

DSC_1106

Begin eerst met wat schetsen te maken van je stempel. Ik begon met een simpel hartje, omdat het niet zo makkelijk is om de vormen uit te snijden. De tekening zet je dan rechtstreeks met een potlood of pen op de rubberen blok.

DSC_1114

Wanneer je dat gedaan hebt, kan je de stempel uitsnijden met het mesje. Reken hier wat geduld en tijd voor uit! Omdat het hartje vrij goed gelukt was, probeerde ik ook een iets ingewikkeldere tekening: een vlinder.

DSC_1110

Na het uitsnijden ziet de stempel er ongeveer zo uit:

DSC_1119

Nu kan je beginnen met testen: de opties zijn eindeloos!

Ook eens experimenteren met deze set? Je vind hem bij Flying Tiger.

Shoppen, lekker en gezond eten, beestjes, reizen, een vleugje Disney, meezingen met m’n favoriete songs en af en toe een dansje. Dat zijn dingen die me telkens weer, een beetje meer, oprecht gelukkig maken.