Home » LIFESTYLE » DIY » Getest: DOMO Express

Getest: DOMO Express

domo01

Nieuw in het gamma van DOMO en nu ook in mijn keukenkast: dit kleine express ‘oventje’ voor wanneer het echt snel moet gaan! Ik testte de DOMO Express voor jullie uit!

domo03

In dit kleine ‘oventje’ (eigenlijk een dubbele bakplaat zoals een wafelijzer) kan je echt van alles klaar maken, zelfs wanneer je niet veel tijd hebt. Ik maak geregeld gerechtjes in de oven, maar dat opwarmen duurt vaak zoooo lang, vooral wanneer je ook maar kleine dingen maakt, is een grote oven verwarmen echt een waste of time en elektriciteit! Dan komt deze ‘snelkoker’ heel goed van pas. De DOMO Express warmt echt in no time op en zelfs bevroren snacks maak je klaar in nog geen 15 minuten.

domo02

Ik maakte al verse (en bevroren) pizza, nacho’s met kaassaus, een ommelet en zelfs mijn zoete aardappelfrietjes kan ik er in klaar maken, zonder lang te wachten op de oven. Bovendien is er ook een klein receptenboekje bij, en er staat zelfs in hoe je cookies kan maken met dit ding, dat probeer ik zeker nog een keer! Schoonmaken gaat ook vlot: het apparaat koelt snel af en de anti-kleef bakplaat reinig je heel gemakkelijk met wat water.

Ook benieuwd? Je vindt de DOMO express voor 39,99 euro bij o.a. Media Markt.

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be