Home » BEAUTY » Getest: Seanik shampoo bar van Lush

Getest: Seanik shampoo bar van Lush

Getest: Seanik shampoo bar van Lush

Al eens van een shampoo zonder verpakking gehoord? Het is wel degelijk mogelijk, deze Shampoo Bar van Lush ziet er uit als een zeepje, maar werkt net zo goed als een gewone shampoo.

Hij is bovendien 100% natuurlijk en de geur is niet te weerstaan! De bar zou ongeveer 3 maanden moeten meegaan, wat ook nog eens goed is voor je portemonnee. Dit klonk voor mij allemaal veelbelovend, dus deed ik de test.

Ik ging voor de Seanik bar met zeewier die je lokken volumineus zou moeten maken. Kleine tip: bij de shampoo bars koop je best het bijpassende metalen doosje waar je ze na gebruik in kunt bewaren, dit kan je dan telkens hergebruiken.

Hoe gebruik je nu zo’n shampoo Bar? Maak hem eerst nat. Daarna wrijf je ‘m in je handen. Zo ontstaat schuim dat je dan op je lokken aanbrengt zoals gewone shampoo. Ik stond er van versteld hoe weinig product ik nodig had om mijn haren te wassen. Zo ben ik zeker dat ik er nog even mee door kan! ;) De geur is zeer aangenaam, net zoals bij de andere Lush producten. Ik ondervond wel dat een conditioner na deze shampoo echt nodig is. Hij kan wat uitdrogend zijn, maar in combinatie met de Big Conditioner Bar werkt hij prima voor mijn lokken!

DSC_0351

DSC_0363

Voor mij is vooral de milieuvriendelijke factor een topper! De shampoo werkt goed en de geur blijft nog extra lang hangen wat ook mooi is meegenomen. Wil je deze bar ook eens testen? Je kan hem hier bestellen of laat je onderdompelen in de lekkere geuren in een van hun winkels! Hieronder vind je nog de voor en na foto’s.

DSC_0350

DSC_0370

Shoppen, lekker en gezond eten, beestjes, reizen, een vleugje Disney, meezingen met m’n favoriete songs en af en toe een dansje. Dat zijn dingen die me telkens weer, een beetje meer, oprecht gelukkig maken.