Home » BEAUTY » Getest: Smooth & Repair + Vanilla Bean van Maui Moisture

Getest: Smooth & Repair + Vanilla Bean van Maui Moisture

Smooth & repair met Vanilla bean van Maui Moisture

Ik ben dol op de producten van Maui Moisture! Ik moest en zou dus de nieuwe lijn met vanille voor pluizig en onhandelbaar haar van het merk uittesten.

Ik besloot enkel het masker te kopen, want shampoo’s had ik nog genoeg én maskers en conditioner gebruik ik intensiever dan shampoo.

Smooth & repair met Vanilla bean van Maui Moisture

Zoals je ondertussen wel weet zit er alleen maar goeds in de producten van Maui Moisture en communiceert het merk hier ook zeer transparant over. Bovendien ijveren ze ernaar om met aloë vera als eerste ingrediënt te werken.

Smooth & repair met Vanilla bean van Maui Moisture

De Smooth & Repair + Vanilla Bean lijn bevat rijke vanille bonen, creamy cacaobonen en kukui nootolie. De laatste is een oud Hawaiaans geheim tegen haar dat pluizig wordt door vocht. De combinatie van de 3 belooft je lokken te hydrateren, te verzachten en pluisvrij te maken.

Het masker is heel dik en rijk, maar trekt wel goed in. Laat het 3 à 5 minuten inwerken en achteraf voel je haar zacht én knoopvrij aan, zelfs zonder te kammen. :-) Een groot pluspunt is volgens mij de geur: het masker ruikt écht naar vanille en daardoor woon ik me ergens tropisch, waar koekjes gebakken worden. Yes please!

Smooth & repair met Vanilla bean van Maui Moisture

Ik kocht het Smooth & Repair + Vanilla Bean masker bij DM voor € 8,95.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!