Home » BEAUTY » Getest: waterproof mascara van Catrice & L’Oréal

Getest: waterproof mascara van Catrice & L’Oréal

Getest: waterproof mascara van Catrice & L'Oréal

Jep, ik ben dol op mijn Colossal Go Extreme Waterproof Mascara van Maybelline. Maar verandering van spijs doet leven, dus probeerde ik een waterproof mascara van Catrice en eentje van L’Oréal uit.

Misschien eerst even toelichten waarom ik altijd voor waterproof mascara ga. Om de één of andere reden heb ik snel last van vlekkende mascara. Ik heb echt alles geprobeerd om dit te voorkomen. Waterproof mascara is het enige wat tot nu toe succesvol was. Meteen ook de reden waarom ik nooit mascara aanbreng op mijn onderste wimpers. ;-)

Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara 24h Waterproof

Toen Catrice onlangs het assortiment vernieuwde, viel mijn oog meteen op de Rock Couture Extreme Volume Mascara 24h Waterproof. Deze mascara belooft je wimpers diepzwart, volumineus, gekruld en perfect gedefinieerd te maken. Al moet ik zeggen dat vooral het design van de huls me overtuigde. Door die studs heeft de mascara echt een Kat Von D-feel en dat is natuurlijk één van m’n favo merken.

Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara 24h Waterproof aangebracht

Bon, over naar het echte werk: hoe doet ie het? Wel, niet zo schitterend. De mascara heeft een groot rubberen borsteltje met rondom korte haartjes. Het probleem is dat het borsteltje te veel product opvangt. Daardoor klonteren je wimpers aan elkaar. Daarnaast heb ik ook gemerkt dat hij niet helemaal waterproof is. Op warme dagen, als ik veel zweet, begint ie toch te vlekken. En da’s wel het laatste wat ik wil…

L'Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Waterproof Mascara

En daarom kocht ik in een impulsieve bui de Mega Volume Miss Baby Roll Waterproof Mascara van L’Oréal. Normaal lees ik eerst uitgebreid reviews voor ik een beautyproduct koop, maar nu dus niet. De mascara zou je wimpers krullen, volume en lengte geven en elk haartje goed bereiken.

L'Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Waterproof Mascara aangebracht

Ook deze heeft een bijzonder borsteltje: het is gedraaid. Deze vorm doet het beter. De hoeveelheid product op het borsteltje is juist genoeg, waardoor mijn wimpers mooi gesepareerd blijven. Het maakt ze pikzwart, volumineus en langer. Een mooie krul mis ik nog net, maar ik heb vrij rechte en koppige wimpers. En waar het me vooral om te doen is: deze is écht waterproof. Geen vlekken in de loop van de dag!

Je vindt de Rock Couture Extreme Volume Mascara 24h Waterproof van Catrice voor € 3,99 en de Mega Volume Miss Baby Roll Waterproof Mascara van L’Oréal voor € 11,99.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO