Home » LIFESTYLE » food & drinks » Gezond snacken met Off the Eaten Path

Gezond snacken met Off the Eaten Path

Gezond snacken met Off the Eaten Path

Gezond snacken: dat willen we allemaal. En met de rijstcrispsmix van Off the Eaten Path lukt dat moeiteloos!

Mijn grootste petpeeve? Dat moet toch wel m’n liefde voor chips en nootjes zijn. Gezond is dat natuurlijk niet, maar gelukkig ontdekte ik een tijdje terug de rijstcrispsmix van Off the Eaten Path.

Rijstcrispsmix

Quoi? Deze filterdunne chipjes combineren rijst met erwten voor een gezonde snack zonder (al te veel) schuldgevoel. Zelf probeerde ik de Sour Cream & Black Pepper variant, maar er is ook een variant met Sea Salt. Hoewel die laatste right up my alley is, vind ik de Sour Cream & Black Pepper ook lekker. De smaak van de zure room overheerst, maar die toets zwarte peper zorgt toch voor een perfecte balans. Zeker een aanrader om te combineren met humus!

Off the Eaten path verpakking

Naast de smaak is ook de verpakking helemaal top: m’n designerhartje gaat echt sneller slaan van die kleurrijke verpakkingen en sierlijke lettering! Het oog wilt natuurlijk ook wat. ;-)

En is dit spul nu écht gezonder dan gewone chips? Toch wel, de rijstcrispsmix telt 423 kcal, toch beduidend lager dan het gemiddelde van 500 kcal bij gewone chips. Gezond snacken (met mate)? Yes, sir!

Je vindt de Crispy Rice & Pea Snacks bij Carrefour voor € 2,25.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO