Home » FASHION » designers » Grace and Mila

Grace and Mila

Grace and mila

Op een dagje shoppen in Maastricht werd ik helemaal verliefd op het merk Grace and Mila. Ontdek hier mijn wishlist van hun herfstcollectie!

Grace and Mila is een Frans modelabel van romantische stoffen en motieven en eenvoudige, met oog voor detail afgewerkte designs dat de pure Parisienne stijl uitstraalt. Het is vernoemd naar Grace Kelly, één van de meest elegante stijliconen van weleer, en naar Mila, een lieflijke Franse meisjesnaam die charme uitstraalt.

De items geven me echt zin om mijn hele herfstgarderobe aan te passen. Des te meer omdat de prijskaartjes ook best goed meevallen. Hieronder mijn wishlist van het merk uit hun herfst- en wintercollectie.

blouse grace and mila
See-through blouse met polkadots: €45,00

fuchsia dress grace and mila
Fuchsia A-lijn jurk met rugdetail: €65,00

salopette grace and mila
Salopette: €75,00

ruitjeshemd grace and mila
Ruitjeshemd: €49,00

t-shirt grace and mila
T-shirt met 3/4 mouw en goudkleurig detail: €39,00

In België vind je het merk terug in verschillende boetieks, zoals Siena Goodies of JUTTU in Antwerpen, Twee Meisjes in Brugge of Lady Guilmot in Brussel. Maar natuurlijk vind je de gehele collectie ook online terug!

Krijgt coups de foudre van design interieur, nagellakkleurtjes, minimalistische juwelen, cultuursteden en schoenen, veel schoenen.