Home » LIFESTYLE » boeken » Guide: last-minute kerstcadeaus kopen

Guide: last-minute kerstcadeaus kopen

kerstcadeaus

Bijna 25 december en nog niet alle cadeaus? Check hier enkele tips voor wie last-minute nog op zoek is naar iets leuks.

Help! Het is al woensdag, deze zaterdag is het kerstavond en je hebt nog niet al je kerstcadeautjes?! Helaas heb je ook nog eens een week vol kerstfeestjes van het werk of kerstmarktdates met vrienden op de planning staan en dus weinig tot geen tijd om te gaan shoppen. Bekend scenario? Lees dan hier enkele tips over leuke last-minute cadeautjes en waar ze te vinden.

Concerttickets

Een muziekliefhebber kan je niet blijer maken dan met concerttickets voor zijn favoriete band. Ook voor de wat klassieker muziekfan kan je bijvoorbeeld eens op zoek naar kaartjes voor een musical of opera. Natuurlijk is een dagje Werchter of Graspop ook een mooie gift als je een wat groter budget hebt. Je cadeau op kerst is dan misschien maar een voucher, het echte cadeau moet nog komen en wordt sowieso onvergetelijk!

Cadeaubon

Niets is sneller dan een cadeaubon en het is ook een erg veelzijdig cadeau. Bij Wonderbox of Bongo kan je aan de hand van je beschikbare budget een bon kopen voor een bepaald type activiteiten. Een originele Bongo is er eentje voor je BOB van dit jaar! Een bon ter waarde van €99,99 goed voor een logeerpartijtje met twee is een hele mooie manier om je BOB te bedanken.

Vliegtickets

Een naam getrokken van iemand die een ernstige vorm van wanderlust heeft? Misschien zijn trein- of vliegtickets dan wel een tof idee. Bij Ryanair vind je cadeaubonnen vanaf €25 en het wil nu net lukken dat je voor zo’n budget al een heenreisje naar een warme bestemming kan boeken!

Netflix

Nog een leuk cadeau voor je favoriete nicht of neef is een Netflix-abonnement voor één of meerdere maanden. Voor €10 kan je hem of haar al een maand lang serie- en filmplezier cadeau geven. Ook een Spotify-abonnement kan een leuk alternatief zijn voor muziekliefhebbers.

Krijgt coups de foudre van design interieur, nagellakkleurtjes, minimalistische juwelen, cultuursteden en schoenen, veel schoenen.