Home » FASHION » celeb look » Halloween in Hollywood: de looks

Halloween in Hollywood: de looks


Halloween in Holywood is zowat de hoogmis van de verkleedpartijtjes. Onze top vijf favoriete Halloween looks vind je hier.

1. Katy Perry en Orlando Bloom

Het nieuwe power koppel van Hollywood ging voor een kostuum helemaal in de sfeer van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Orlando besloot zijn kleren aan te houden deze keer en ging voor een zedig Bill Clinton-pak. Katy went Hillary en spreekt zo ook onrechtstreeks haar steun uit voor Hillary haar kandidatuur.

2. Beyoncé, Blue Ivy en Jay-Z

Weg haar in de boter, alles lijkt terug koek en ei ten huize Carter. Beyoncé, Jay-Z en Blue Ivy gingen voor een Barbie-look. Ze gingen zelfs zo ver dat ze zichzelf omhulden in een Barbie-doos. We zijn alvast crazy in love met deze Barbie girl. Een stapje dichter bij een Barbie world…

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

3. Chiara Ferragni

De serie ‘Stranger Things’ al gezien? Indien niet, dan moet je deze serie van 8 afleveringen zeker eens bekijken. Blogster Chiara Ferragni doste zich uit als het hoofdpersonage El alias 011 en gaf aan Halloween een fashionable twist.

#StrangerThings #Halloween2016

A photo posted by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

4. Kylie Jenner

Dirtyyyy, time to take my clothes off! Dit moet Kylie Jenner gedacht hebben toen ze haar legertje stylisten inzette voor deze editie van Halloween. De Christina Aguilera van weleer kwam terug tot leven, maar deze keer in de gedaante van miss Kylie Jenner.

5. Kourtney Kardashian

Keeping up with the Kardashians is een op en top amusant programma, maar echt op de hoogte blijven doe je met deze familie nooit. Scott Disick verscheen weer op het toneel, verkleedde zich als superhero en ging met de matching familieleden samen op de foto.

I know it’s now November, but…

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Franse voornaam. Trotse Belg. Berlin based. Grote zus en oudste kind. Nail polish freak. Social media addict. Deadline junkie.