Home » BEAUTY » Het perfecte lijntje met Bombazine black

Het perfecte lijntje met Bombazine black

DSC_0463

Bij eyeliner gelden twee regels: oefening baart kunst, maar ook investering baart kunst. Ik testte de Bombazine black eyeliner van & other stories.

Ik wissel geregeld af tussen kohlpotlood of eyeliner, het ligt een beetje aan het resultaat dat je die dag bovenop je ooglid wilt zien. Een eyeliner geeft natuurlijk net iets meer verfijning, vandaar ook mijn nieuwe aankoop: de Bombazine Black Eye Marker van bij & Other Stories. Het is pas sinds mijn laatste shoptrip bij het H&M-zusje dat ik ook hun uitgebreide beautyrange ontdekt heb. Net zoals hun kleding vind ik het mooi hoe gesofisticeerd de producten zijn: eenvoudige, maar elegante verpakkingen en kwaliteit boven alles. Het prijskaartje mag dan wat duurder zijn dan bijvoorbeeld de budgetproof H&M beautyproducten, maar dat geef ik er graag aan als het iets is dat ik op mijn gezicht of huid aanbreng.

DSC_0468

Deze eyeliner kostte zo’n €15 en is ook verkrijgbaar in blauw en bruin. Het stiftje is erg dun en daardoor kan je het gemakkelijk aanbrengen. Het is geen waterproof versie, dus foutjes kan je nog snel met een wattenstaafje bijwerken. Het voordeel van een dunne pen als eyeliner is dat je er verschillende kanten mee uitkan: of je nu een subtiel lijntje wil of een cat-eye. Go for it, girl!

Krijgt coups de foudre van design interieur, nagellakkleurtjes, minimalistische juwelen, cultuursteden en schoenen, veel schoenen.