Home » FASHION » celeb look » Het zusje van H&M, COS en & Other Stories eindelijk in Antwerpen

Het zusje van H&M, COS en & Other Stories eindelijk in Antwerpen

Zet Kammenstraat 36 vanaf vandaag maar bij op je shoppingroute, het scandinavische label Weekday heeft eindelijk een vestiging in Antwerpen. And I like it!

Weekday is nog een zusje van de H&M keten. Wat kan je verwachten? Denim en trending fashion aan zeer betaalbare prijzen. Dit alles is terug te vinden in een stijlvol pand, met een Scandinavische toets. Nu hoef je niet meer online te bestellen, maar kan je gewoon gaan passen in de Weekday store.

Het label is een mix van sporty en casual met stijlvolle stukken. Met collecties zowel voor mannen als vrouwen. Natalie en ik mochten vorige week, na een drukke persdag, naar de opening. Shopaholic die ik ben, voegde ik twee toppers aan mijn kleerkast toe. Twee jumpsuits nog wel.

De eerste is een jumpsuit in velvet green. Ik ben het niet gewoon om decolletés te dragen, maar deze diepe uitsnijding kon voor mij nog net door de beugel. Gecombineerd met een hakje ideaal om naar een feestje te gaan. Ik denk dat ik mijn outfit voor de Zalando Style Awards gevonden heb.

Deze velours jumpsuit, met culotte-broek is iets meer casual. De stof zit me als gegoten en een sneaker eronder maakt het geheel nog een tikkeltje stoerder.

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.