Home » LIFESTYLE » Gadgets » Honor 8, de volgende stap

Honor 8, de volgende stap

Honor 8, de volgende stap

Nee hoor, ik heb niet weer een nieuwe smartphone gekocht. Maar mijn vriend, euhm verloofde, is me gevolgd en heeft een Honor 8 gekocht.

Honor 8, de volgende stap

Ik moet het toegeven, ik ben best jaloers op zijn mooie spliksplinternieuwe smartphone. Ik ben nog heel tevreden met mijn Honor 6, maar de Honor 8 heeft heel wat nieuwe snufjes.

Honor 8, de volgende stap

Om te beginnen: heel de behuizing is van glas en metaal, een opstapje van de plastieken behuizing van mijn exemplaar. Het geheel voelt dus extra duurzaam aan, maar het is ook heel gevoelig als je hem laat vallen. Een hoesje is dus echt aangeraden :).

Honor 8, de volgende stap

Ook heeft de GSM aan de achterkant een vingerafdruksensor om hem snel te ontgrendelen, cool much? Daarnaast is de camera een pareltje: vanachter heeft hij twee camera’s, net zoals de Huawei P9. Het is trouwens het budgetvriendelijke broertje van de Huawei P9, ongeveer hetzelfde vanbinnen, met hier en daar mindere specs, maar dat merk je dus niet.

Honor 8, de volgende stap

Bovendien heeft de smartphone een ingebouwde stappenteller, leuk!

Honor 8, de volgende stap

Voor de rest heeft het op vlak van software ongeveer dezelfde look en feel als mijn Honor 6, maar hij is sneller en vlotter. Achja, zo gaat dat met nieuwe smartphones ;-).

De Honor 8 is te koop in zwart, wit of blauw op de website van het merk voor €399.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!