Home » LIFESTYLE » Gadgets » Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite

Spijtig genoeg liet ik na 2 jaar mijn Honor 6 vallen en was ik dus toe aan vervanging. Daarom besloot ik de Huawei P10 Lite te kopen.

Huawei P10 Lite

Ik ging voor deze te gaan, omdat ik via het werk een gsm budget kreeg en deze heel goede specs heeft voor het geld wat ik er zelf uiteindelijk voor betaalde:

  • 5,2 inch-scherm met resolutie van 1920 bij 1080 pixels
  • Draait op Android 7.0 (Nougat)
  • Vingerafdrukscanner aan de achterkant, wat ik echt wou na mijn vorige gsm
  • Kirin 655-chip met 4GB aan werkgeheugen zodat alles lekker snel draait
  • 32 GB ingebouwde opslagruimte, uitbreidbaar met geheugenkaartje
  • 12 megapixel back camera en 8 megapixel front camera

Huawei P10 Lite

Deze gsm draait ook op Huawei EmotionUI: dat was ik al gewend van m’n Honor 6, maar de icoontjes bij deze versie vind ik echt verschrikkelijk. Enorm kinderachtig, ik heb echt even moeten zoeken naar iets dat me aanstond. Nu vind ik hem wel mooi.

Huawei P10 Lite

Ik koos voor de gouden versie, want ik hou wel van speciale kleurtjes. De body van deze gsm is gemaakt van aluminium, de achterkant van glas. Da’s best gevoelig voor krassen, dus een hoesje is aangeraden.

De vingerafdruksensor is echt geweldig. Zo moet je geen code meer ingeven en unlock je de gsm heel snel!

Qua gebruik en apps is hij heel gelijkaardig aan de Honor 6, maar dan sneller, nieuwer en in een nieuw Android jasje. Ik ben dus wel tevreden van mijn nieuwe aanwist!

De Huawei P10 Lite heeft een adviesprijs van € 350.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!