Home » LIFESTYLE » food & drinks » Hotspot: All About Eve Concept Store Hasselt

Hotspot: All About Eve Concept Store Hasselt

eve01

Vandaag heb ik een special voor jullie! Maak kennis met de nieuwste hotspot voor beauty & healthy food in Hasselt: All About Eve.

eve02

All About Eve is een check op de wishlist van Eveline: haar eigen concept store in hartje Hasselt, waar zowel beautylovers als foodies hun hart kunnen ophalen. Op de gelijkvloers vind je hele fijne natuurlijke (en eco proof) skincare & make-up merken zoals Lily Lolo, Nui & Faby nagellakjes. In een mooi houten decor kan je de fijnste merken ontdekken of je eens laten opmaken in de make-up corner. Zelf ging ik aan de haal met een hand made Zolea geurkaars & test ik voor jullie binnenkort nog wat make-upjes uit!

eve04

Op de tweede verdieping vind je playground van Chef Bhumi, die de lekkerste Indisch geïnspireerde gerechten en bowls op tafel tovert. Bovendien helemaal veggie en zelfs vegan als je wilt! Ontbijt (smoothie bowls) en lunchen kan hier (vanaf zo’n € 7) in een mooi decor (van Zizo Home). Sluit je gezellige shopdagje af met een heerlijke thee (ik ging voor een peachy kopje) met een heerlijk kokoskoekje van mama Eve.

eve03

All About Eve vind je sinds kort in de Ridderstraat, nummer 5, een zijstraatje van de winkelstraat en online.

eve05

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be