Home » FASHION » accessoires » How to wear: the bandana

How to wear: the bandana

Een staande ovatie voor items die je op verschillende manieren kan dragen. Investeren in één stuk en een oneindig aantal combinaties kunnen maken met de andere items in je kleerkast; the bandana for the win! 

Désirée toonde ons onlangs hoe een bandana ons kan helpen om een bad hairday te verdoezelen. Maar dit item kan je werkelijk op alle manieren dragen. Munctifunctionaliteit allom. Dit zijn mijn drie favourite ways:

Als sjaaltje:

In combinatie met een minimalistische black and white outfit zeker een winner. Zo draag ik mijn bandana het liefst. Nu het buiten aan het afkoelen is, zorgt het bovendien dat mijn hals warm blijft. Ook bij een grijze pul vind ik deze combinatie geslaagd. Doet een beetje denken aan de stewardessenlook.

Als riem:

Op dagen dat ik geen inspiratie heb en naar mijn skinny lee jeans grijp, probeer ik de boel wat te pimpen met mijn bandana. Geeft direct een wat stoerder geheel en zorgt voor een originele touch. Ook tof in combinatie met een boyfriend jeans!

Als elastiek:

Waar het oorspronkelijk voor dient: om je kapsel wat op te vrolijken. Met mijn korte haren heb ik niet veel opties. Maar deze variant vond ik vooral tijdens de zomermaanden een toffe look. Als je nog meer tips wilt voor bad hairdays kan je deze altijd terugvinden in Désirée haar artikel.

Wat vind jij van de bandana?

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.