Home » BEAUTY » Hydrateer je lippen met de nieuwe balsems van Kneipp

Hydrateer je lippen met de nieuwe balsems van Kneipp

Hydrateer je lippen met de nieuwe balsems van Kneipp

Lipbalsem is voor mij onmisbaar in het najaar. Lucky for me komt Kneipp met 3 nieuwe lipbalsems voor het najaar.

Ik zweer bij de Mediplus lipbalsem van Blistex, maar verandering van spijs doet leven. En zeker met deze 3 nieuwe varianten van Kneipp: Amandel-Candelilla, Elderberry-Sheabutter en Cupuaçu-Vanilla. Ik ben vooral nieuwsgierig naar de Elderberry-Sheabutter variant.

Kneipp Lip Care met depot-effect

Maar wat me nog nieuwsgieriger maakt, is het depot-effect van de balsems. Quoi? Dit effect geeft beetje bij beetje hydratatie af. Zo blijven je lippen langdurig en intensief gevoed. Ideaal dus als je net zoals mij snel last hebt van droge en gebarsten lippen.

De formule zelf is 100% natuurlijk en vegan, met natuurlijke verzorgende oliën en botanische wax. Er zitten dus geen nasties in zoals conserveringsmiddelen, minerale oliën, paraffine, siliconenoliën en kleurstoffen.

Last but not least scoort het merk ook hoog voor de verpakking: mooi, ecofriendly en recycleerbaar. Zo heeft de stick een natuurlijke look & feel én ligt ie fijn in de hand door een combo van kurk en polypropeen. De verpakking zelf is gemaakt van graspapier: daarvoor is er minder CO2-uitstoot, water en transport nodig.

Je vindt de Kneipp Lipcare met depot-effect bij de drogisterij voor € 5,99.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO