Home » LIFESTYLE » Ibiza vibes in huis dankzij Mylène

Ibiza vibes in huis dankzij Mylène

Je kent Mylène ongetwijfeld van hun gezellige homeparties waarbij een consulente je alles leert over de beste gelaatsverzorging of je een make-over geeft. Maar er is nog meer nieuws, want vanaf december zijn hun producten ook online te koop op hun webshop!

Ik kende Mylène voornamelijk van hun huidverzorgingsproducten en make-up. Maar ze hebben een veel uitgebreider aanbod als dat: van nachtkleding tot allesreinigers en interieurparfums. En dat laatste mocht ik testen.

Deze Room Spray is er eentje uit de Eivissa collectie. Voor deze collectie vond het merk inspiratie in het zuiderse Ibiza. En jep, het creeeërt direct dat Ibiza-gevoel bij je thuis met een frisse én sensuele geur op basis van onder andere amber en musk. Het ideale parfum voor je interieur!

En vanaf december moet je dus niet wachten op de volgende home party, maar kan je je product naar wens gewoon online bestellen. Het ideale cadeau voor de feestdagen als je het mij vraagt. ;-)

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.