Home » FASHION » Ik probeerde granola van Bamboo

Ik probeerde granola van Bamboo

Ik probeerde granola van Bamboo

Om de dag goed te starten is een voedzaam en lekker ontbijt natuurlijk onmisbaar! Na een lange zoektocht naar gezonde ontbijtgranen kwam ik uit bij Bamboo: een Belgisch merk dat handgemaakte granola’s verkoopt.

43169861_248288975836464_6516219098957873152_n

De granola komt in een leuk kartonnen doosje en zit nog eens in een plastic zakje verpakt. Ik koos voor de Caramelised Almonds & Pecans variant, want die verpakking met z’n herfstige oranjetinten trok meteen mijn aandacht. Maar ook de 3 andere smaken (Crispy Coconut & Cinnamon Hint, Dark Chocolate & Fleur de Sel en Quinoa Peanut Butter) lijken me zeker de moeite waar!

Het product bevat geen toegevoegde suikers en zit boordevol gezonde vezels! Ook de noten geven je ontbijtje een heerlijke crunch! Vegan friendly is hij ook, dat is zeker en vast een meerwaarde. De granola is wel niet zo zoet, maar dat los je makkelijk op met een stukje fruit of iets anders zoet. Zelf eet ik mijn ontbijtgranen het liefst met een appel en wat soja yoghurt. Nog een lekker theetje erbij en mijn dag is goed van start gegaan!

Zelf eens proeven van deze heerlijke granola? Je vindt ze hier.

Shoppen, lekker en gezond eten, beestjes, reizen, een vleugje Disney, meezingen met m’n favoriete songs en af en toe een dansje. Dat zijn dingen die me telkens weer, een beetje meer, oprecht gelukkig maken.