Home » BEAUTY » Ik probeerde het nieuwe Pure Charcoal Black Tissue masker van Garnier

Ik probeerde het nieuwe Pure Charcoal Black Tissue masker van Garnier

Ik probeerde het nieuwe Pure Charcoal Black Tissue masker van Garnier

Ik vertelde jullie het een tijdje terug al: Garnier heeft weer een nieuw sheet mask in het assortiment. Deze keer test ik het Pure Charcoal Black Tissue masker.

Garnier belooft met het tissue mask de huid zowel te zuiveren als te hydrateren. Da’s wel bijzonder, want gezichtsmaskers van houtskool laten de huid meestal droog en trekkerig achter. Het masker zou hetzelfde effect hebben als een week trouw een serum smeren. Daarnaast bevat het zwarte algen, LHA en hyaluronzuur: die combo laat je huid stralen, reinigt en vervaagt de poriën en maakt je huid glad.

Beloftes & gebruiksaanwijzing

Voor mij klinkt het masker als the best of both worlds: de hydratatie van een sheet mask met het zuiverende van een houtskool masker. Dat laatste gebruik ik zelden, omdat het mijn huid inderdaad trekkerig achterlaat. Maar die zuivering kan ik juist wel goed gebruiken, vooral om de zwarte puntjes op mijn neus aan te pakken.

Voor het Garnier Pure Charcoal Black Tissue masker

Let’s put it to the test, shall we? De pikzwarte verpakking van het masker en de naam verklappen het wel al een beetje: dit sheet mask is zo donker als de nacht. Weer eens wat anders dan het standaard witte sheet mask. Ook bestaat dit masker maar uit 1 laag. Bespaart me het geprul van een tweede laag af te pellen, al is dit masker wel doorweekt en daardoor ook niet zo makkelijk om aan te brengen.

Het Garnier Pure Charcoal Black Tissue masker aangebracht

Verder heeft het een lekkere geur. Da’s maar goed ook, want je moet het 15 minuten laten intrekken. Achteraf voelt mijn huid zacht én gehydrateerd. De zwarte punten zijn inderdaad wat vervaagd, maar echt veel doet het niet voor mijn poriën. Daarvoor reken ik liever op mijn neusstrips van Nivea.

Na het Garnier Pure Charcoal Black Tissue masker

Ik kocht het Pure Charcoal Black Tissue masker van Garnier voor € 2,99 bij Kruidvat.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO