Home » FASHION » accessoires » Ik scoorde deze chique handtas voor amper € 19!

Ik scoorde deze chique handtas voor amper € 19!

Ik scoorde deze chique handtas voor amper € 19!

A handbag a day keeps the doctor away. Oké, da’s wat overdreven, maar ik kocht onlangs wel weer een mooie handtas aan een spotprijs!

Het was liefde op het eerste gezicht met deze handtas van Pimkie! Zo ben ik dol op het contrast van materialen. Dat gladde leer in combinatie met het faux krokodillenleer oogt chique, maar tegelijk ook speciaal.

Hengsel

Ook van het hengsel ben ik fan: dankzij de gouden ketting kan je de handtas zowel kort als lang dragen. Wel moet ik toegeven dat ik het lange hengsel een tikkeltje onhandig vind. Die is net niet lang genoeg om de tas comfortabel crossbody te dragen.

Sluiting

It’s all in the details en bij deze tas is dat de goudkleurige sluiting. Die geeft de tas opnieuw een fancy touch en bovendien is ie handig in gebruik. Je kan zo snel aan je spullen, maar tegelijk zitten ze ook veilig achter slot en grendel. Kers op de taart zijn de kleine gouden studs bij de sluiting. Die maken de tas nog specialer!

Binnenvak

Last but definitely not least ben ik ook dol op het boxy model van de tas. Dat maakt de tas mooi én ruim. Zo kan ik er veel in kwijt: van mijn portefeuille en gsm tot mijn spiegelreflexcamera. Pluspunten nog voor het extra zakje binnenin, waar ik kleinere prullaria, zoals mijn sleutels en abonnement in stop.

Ik kocht deze handtas bij Pimkie voor € 19,99

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO