Home » BEAUTY » Ik testte de dubbelzinnige emoji bruisballen van Lush

Ik testte de dubbelzinnige emoji bruisballen van Lush

Ik testte de dubbelzinnige emoji bruisballen van Lush

Lush lanceerde onlangs hun Instagramproof Valentijnscollectie. Mijn hart ging meteen sneller slaan door de bath bombs in de collectie, dus sloeg ik aan het testen.

Bath bombs in de vorm van de meest dubbelzinnige emoji’s? Jep, Lush went there voor Valentijn en dat bleek een slimme zet, want de collectie ging meteen viral. Ik was er dan ook bliksemsnel bij om de 2 emoji bruisballen, een aubergine en een perzik, in mijn winkelmandje te smijten.

Peachy bath bomb

De Peachy bath bomb moet toch wel de mooiste bruisbal zijn die ik tot nu toe heb getest. Jep, met z’n oranje en roze verloop en zijn voluptueuze rondingen is ie echt een pareltje. Ook je bad kleurt er mooi oranje door, terwijl de kamer zich vult met de fruitige én warme geur van grapefruit en davana olie. Niet mis! Bovendien maakt ie m’n huid lekker zacht en shimmery. Jammer dat deze limited edition is, want ik zou ‘m wel vaker willen proberen!

Aubergine bath bomb

Ook de Aubergine bath bomb is échtde moeite waard. Alleen al die verrassende kleurexplosie in je bad: het kleurt eerst paars en groen, met later een toets blauw en glitters als kers op de taart. Pretty! De geur is ook overheerlijk én blijft lang hangen: het is een warme en fleurige mix van bergamot, tonka, litsea en ho-hout.

Ik kocht de Peachy en de Aubergine bath bombs elk voor € 4,95 per stuk bij Lush.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO