Home » BEAUTY » Ik testte de Eye Shade & Blend Brush Set van Real Techniques uit

Ik testte de Eye Shade & Blend Brush Set van Real Techniques uit

Ik testte de Eye Shade & Blend Brush Set van Real Techniques uit

Ik heb heel wat make-up borstels voor het gezicht, maar m’n stash oogschaduwborstels is maar magertjes. Enter de Eye Shade & Blend Brush Set van Real Techniques.

Real Techniques Eye Shade & Blend Brush Set

Bij Kruidvat spotte ik dit duo oogschaduwborstels van Real Techniques. Ging meteen in m’n winkelmandje, want m’n collectie oogschaduwborstels kon wel een upgrade gebruiken. Bovendien heeft Real Techniques me nog niet teleurgesteld. Hun synthetische borstels zijn altijd superzacht en kwalitatief. En deze Base Shadow Brush en Deluxe Crease Brush zijn een perfecte aanvulling op m’n stash.

Base Shadow Brush

De Base Shadow Brush is een kleine fluffy brush met uitlopende haartjes. Deze zou perfect zijn om oogschaduw op het hele ooglid aan te brengen. En inderdaad, dat is ook zo, maar je kan nog zoveel meer met deze brush: van kleur aanbrengen in de crease tot blenden. De perfecte allrounder dus!

Deluxe Crease Brush

De Deluxe Crease Brush is als het ware een kabuki borstel voor je ogen. Volgens Real Techniques is ie perfect om mee te blenden in de crease. Persoonlijk vind ik ‘m wat te groot daarvoor, maar ik gebruik ‘m bijvoorbeeld wel om alle kleuren op m’n ooglid lichtjes samen te blenden. Ook een aanrader om contourpoeder mee aan te brengen trouwens, daarvoor heeft ie écht de perfecte grootte.

Ik kocht de Real Techniques Eye Shade & Blend Brush Set voor € 12,99 bij Kruidvat.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO