Home » BEAUTY » Ik testte de Sleek Matte Me in Birthday Suit uit

Ik testte de Sleek Matte Me in Birthday Suit uit

Ik testte de Sleek Matte Me in Birthday Suit uit

I love me some matte lipstick in nude colors! Deze keer test ik eentje uit van Sleek in de kleur Birthday Suit.

Dit is wat Sleek zelf schrijft over hun lipstick in de kleur Birthday suit: De Sleek Matte Me Gloss Birthday Suit is een matte liquid lipstick die makkelijk aanbrengt en in 1 keer dekkend is. De formule is licht, comfortabel en longwearing. Birthday Suit is een klassieke, draagbare nude.

Sleek Matte Me - Birthday suit

De verpakking vind ik mooi en simpel: de dop is zwart en matte en de tube is transparant, waardoor je het product ziet. Zo heb ik het graag!

Sleek Matte Me - Birthday suit

De applicator is vrij typisch, niets speciaal aan. En inderdaad, de lipstick glijdt heel vlot en makkelijk over de lippen! In 1 vlotte beweging krijgen mijn lippen een mooie kleur. Eerst is het product nog een beetje glanzend, maar het droogt al snel mat op.

Sleek Matte Me - Birthday suit

Het product trekt wel wat in de lijntjes van mijn lippen en voelt een beetje droog aan, maar dit is niet storend. Een typisch gevoel dat ik heb bij matte lipstick. Maar ik kan inderdaad vlot praten en lachen, zonder dat de lipstick breekt of afbrokkelt. De kleur vind ik super: een nude kleurtje met een rozige ondertoon, echt iets voor mij!

Sleek Matte Me - Birthday suit

Drankjes overleeft de lipstick goed, maar eten niet echt. Dan gaat hij gewoon af, maar ik heb nog nooit een lipstick gevonden die dat niet doet. ;-) Ik vind het een fijn product voor een zacht prijsje: je vindt de Sleek Matte Me in Birthday Suit voor € 7,49 bij DI.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!