Home » BEAUTY » Ik testte de verzorgingsproducten van Zoella uit

Ik testte de verzorgingsproducten van Zoella uit

Ik testte de verzorgingsproducten van Zoella uit

Heb je eigenlijk ooit genoeg verzorgingsproducten? Nope, of dat maakte ik me toch wijs toen ik deze Wondrous Whip Body Cream en Pretty Polished Sugar Scrub van Zoella kocht.

Toegegeven, ik volg Zoella niet op de voet. Ik ontdekte deze producten eigenlijk vorig jaar tijdens het najaarsevent van DI. De verpakking trok mijn aandacht in de eerste plaats, maar het leken me ook gewoon fijne producten. Dus repte ik me naar de winkel om er de Pretty Polished Sugar Scrub en Wondrous Whip Body Cream te kopen. Die namen alleen al!

Verpakking Pretty Polished Sugar Body Scrub

Ingrediënten Pretty Polished Sugar Body Scrub

Textuur Pretty Polished Sugar Body Scrub

Mijn favo product in het rijtje is de Pretty Polished Sugar Body Scrub. Het spul komt in een grote pot met een blauw label en een roze draaidop: schattig! Ook de gouden lettering erop vind ik prachtig. Het product zelf ruikt lekker fruitig en heeft een dikke textuur met dikke scrubkorrels. Daardoor scrubt ie iets te mild voor mij, maar om de geur alleen al scoort ie hoog voor mij.

Verpakking Wondrous Whip Body Cream

Deksel Wondrous Whip Body Cream

Ingrediënten Wondrous Whip Body Cream

Textuur Wondrous Whip Body Cream

De roze verpakking van de Wondrous Whip Body Cream doet me denken aan een pot ijs. Ook dit goedje ruikt erg fruitig. Het heeft een fluffy textuur, zoals de naam al doet vermoeden, en da’s eigenlijk ook meteen de reden waarom ik ‘m kocht. De crème smeert goed uit, absorbeert snel en laat mijn huid glanzend én gehydrateerd achter. Het ideale product om dat gure herfstweer te overleven.

Je vindt de Zoella Pretty Polished Sugar Body Scrub voor € 9,99 en de Wondrous Whip Body Cream voor € 8,99 bij DI.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO