Home » LIFESTYLE » Ik testte uit of Friends Trivial Pursuit wel écht het kopen waard is

Ik testte uit of Friends Trivial Pursuit wel écht het kopen waard is

Ik testte uit of Friends Trivial Pursuit wel écht het kopen waard is

Ook zo’n grote fan van de perikelen van Joey en co? Bewijs je kennis van Friends dan nu met deze speciale Trivial Pursuit!

Achterkant Friends Trivial Pursuit

Vragen Friends Trivial Pursuit

Het spel bestaat uit maar liefst 600 Engelstalige vragen. Dat houdt je dus wel even zoet. Verwacht je trouwens aan zeer gedetailleerde vragen: je moet de serie dus echt wel meermaals hebben gezien om te spelen. Denk aan vragen zoals “Waarom moest Mike naar de dokter na zijn huwelijksreis met Phoebe?” of “In welke aflevering speelt Joey voor het eerst Dr. Drake Ramoray?”.

Indeling vragen Friends Trivial Pursuit

Inhoud Friends Trivial Pursuit

Die vragen zijn opgedeeld per seizoen en hebben elk een kleur. Met de bijgeleverde dobbelsteen bepaal je eenvoudig uit welk seizoen vragen worden gesteld. Verder zit er ook een wedge houder bij. Handig als je de vragen gebruikt ter uitbreiding van het gewone Trivial Pursuit spel.

Zelf speel ik het spel in Trivial Time stijl. Jep, met Het Eiland als inspiratiebron. :-p Basically is er 1 iemand quizmaster en beantwoorden we met z’n 2 om het snelst vragen. Hilariteit en fanatiek gedoe alom!

Trouwens, ik vind het ook een goede aankoop voor op reis. Gaat dus zeker mee als we binnenkort weer naar Londen gaan.

Het enige minpuntje aan het spel is dat de kaarten wat goedkoop aanvoelen. Ze zijn vrij dun en makkelijk buigzaam, vind ik wel jammer voor de prijs die ik betaalde.

Ik kocht Trivial Pursuit Friends op Bol.com voor € 29,99.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO