Home » BEAUTY » Ik verwende mezelf met The Rituals of Karma geschenkset van Rituals

Ik verwende mezelf met The Rituals of Karma geschenkset van Rituals

Nog eens getest: The Rituals of Karma van Rituals

Een tijd terug verklaarde ik hier al mijn liefde voor de bodyscrub en geurkaars uit The Ritual of Karma lijn van Rituals. Vandaag test ik 4 andere producten uit die lijn: de Shower Scrub, de Bed & Body Mist, de Foaming Shower gel en de Shimmer Body Cream.

Waarom is die The Ritual of Karma lijn nu zo geweldig? Wel, de geur is net de zomer in een potje (of flesje)! Het is een combinatie van witte lotus en witte thee. Dat maakt het fleurig en fris tegelijk. Denk aan een mix van zonnecrème en bloemen in bloei, met volgens mij zelfs een toets zeezout.

Shower Scrub

De geur is dus top, maar zijn de producten dat ook? Laten we beginnen bij de Shower Scrub: die scrubt wat milder dan de gewone body scrub, maar exfolieert m’n huid ook prima. De verpakking belooft me trouwens dat dit spul “tan enhancing” is. Verwacht daar niets te zot van: scrubben is an sich al een must voor een mooie gebronsde huid.

Bed & Body Mist

Next in line is de Bed & Body Mist. De hele dag zomers en fris ruiken? Yes please! Helaas is dat wel niet het geval: in het begin is de geur vrij sterk, maar dat vervaagt snel. Ook hou ik niet zo van de verstuiver. De straal is vrij hard en er komt wat veel uit in 1 spray.

Foaming Shower Gel

Jullie weten ondertussen wel al dat showerfoam een van mijn favoriete producten is. Ook deze Foaming Shower Gel van Rituals scoort hoog: het goedje komt er als een gel uit en begint dan al gauw te schuimen. Het laat mijn huid zacht en gevoed achter. Wel schuimt dit spul wat minder dan andere showerfoams, maar desondanks vind ik het toch een topper!

Shimmer Body Cream

Ook de Shimmer Body Cream is een pareltje: de crème is luchtig en trekt snel in! Ideaal dus voor in de zomer, maar misschien wel wat te licht voor het gure winterweer. Maar hé, dat maakt weinig uit als je net zoals mij naar de zomer verlangt. ;-) Ook leuk zijn de kleine, gouden shimmers in dit spul, want wat extra glans, zeker op je killer legs, kan nooit kwaad!

Ik kocht de The Ritual of Karma Discovery Set bij De Bijenkorf voor € 29,50.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO