Home » BEAUTY » Ik zette 2019 in met een nieuw kapsel

Ik zette 2019 in met een nieuw kapsel

Ik zette 2019 in met een nieuw kapsel

2018 was niet het makkelijkste jaar voor mij, dus ik had nood aan een nieuwe start. Ik begon bij mijn kapsel en zei m’n lange blauwe lokken vaarwel!

Lange, blauwe lokken

Jep, het was dringend tijd voor een revamp van mijn haar: de puntjes waren kapot, mijn froe long gone en m’n blauwe lokken vervaagd naar groen met een serieuze uitgroei. Maar ik wist eigenlijk niet wat ik ermee moest aanvangen qua kleur én kapsel. Tot ik Kelly Osbourne haar lavendelkleurige lokken spotte op Instagram.

Ik heb altijd een zwak gehad voor Kelly’s lila kapsel, maar da’s nu niet de makkelijkste kleur om zelf te fixen. Een bezoekje aan de kapper was dus een must. Maar ik wilde ook niet bankroet terugkomen, dus ging ik me eerst informeren bij kapsalon Riggio in de Genkse Shopping 1. Dat kapsalon is écht een aanrader als je net zoals mij voor een ongewone kleur gaat. En de geschatte prijs viel best goed mee, dus maakte ik meteen een afspraak!

Goed, de kleur was dus al gekozen, nu moest ik nog de perfecte coupe vinden. Na wat avonden Pinterest besloot ik voor een lob te gaan met froe, opnieuw geïnspireerd door miss Osbourne. Een froe tilt je look altijd een niveau hoger, vind ik, en een lob is stylish en makkelijk in onderhoud.

Lilakleurige bob

Gewapend met mijn foto van Kelly trok ik naar Riggio. Daar hebben ze na 5 uur, 3 ontkleuringsbehandelingen (turquoise is een hardnekkige kleur), veel tripjes naar de wastafel en heel wat geknip me de ideale coupe gegeven. Ze moesten wel iets korter gaan dan gepland, omdat dat blauw er maar niet uit wilde. Maar ik ben one happy camper: mijn kapsel oogt weer fris & gezond en de kleur is helemaal zoals ik wilde. Uiteindelijk betaalde ik € 145 voor de hele make-over en ook dat vind ik prima. Jep, ik ben klaar voor 2019!

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO