Home » BEAUTY » IKARI Minerals

IKARI Minerals

Vorige week mocht ik op bezoek bij Carpe Clinic om er de Skin Academy te ontdekken. Het was mijn eerste keer daar, dus ik werd even verrast door de rust die de ruimte uitstraalt. Het vriendelijke team verwelkomde ons hartelijk en we kregen de kans om wat nieuwtjes te ontdekken.

De recent opgerichte Skin Academy, een opleidingscentrum voor esthetiek en huidverzorging, is ontstaan uit jaren ervaring en na vele evoluties. Wat de Skin Academy zo uniek maakt, is dat het de ervaring van de esthetische kliniek koppelt aan een wetenschappelijke school voor trainingen. Ik kreeg meer informatie over twee nieuwe lichaamsbehandelingen. Enerzijds de G-laser en G-led ter behandeling van gynaecologische problemen. Anderzijds de Optimal Shape en Optimal Slim, twee methodes om de lichaamscontouren te verfraaien. Byebye vetrolletjes.

Maar wat ik het interessantste nieuwtje vond, zijn de IKARI Minerals. Je kan bij hen terecht voor een huidanalyse. Hier zoeken ze via het YourSkinType systeem uit wat jouw huidtype is en geven ze je persoonlijk advies voor een huidverzorging op jouw maat. Hier is een nieuwe make-up lijn aan toegevoegd die stoelt op hetzelfde principe als de verzorgingsproducten: afgestemd op jouw huid, voor het mooiste effect.

IKARI Mineral kan je na je huidverzorging gebruiken om zo de perfecte teint te bekomen. Breng zoals iedere ochtend je serum en dagcrème aan, foundation is niet meer nodig, en gebruik dan de minerale pigmenten. Doordat ze het licht reflecteren, doen ze de huid stralen. Omdat deze mineralen geen bewaarmiddelen bevatten en de huid laat ademen, voelen ze vederlicht aan en zijn ze heel gezond voor de huid.

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.