Home » LIFESTYLE » IKEA Trendig: een pingpongspel tussen Zweeds en Chinees Interieur

IKEA Trendig: een pingpongspel tussen Zweeds en Chinees Interieur

Vorige dinsdag trokken Isaline en ik naar IKEA om de eerste van vele tijdelijke collecties te bezichtigen: Trendig. Deze collectie is een prachtige samensmelting van de Zweedse en Chinese cultuur. Wij zijn alvast verzot op deze tijdelijke collectie.

De Trendig collectie kreeg eerst de naam ping-pong, naar de samenwerking tussen de Chinese en Zweedse designers. De collectie bestaat uit 30 producten rond het tafelgebeuren. Denk maar aan tafels, servies, vazen, stoelen en andere eetkamerelementen.

De collectie is ecologisch en duurzaam, door de keuze voor bamboe als materiaal. Meestal blijft dit onbeschilderd, maar sommige stukken werden toch voorzien van een likje verf. Ikea koos hier voor twee tinten rood, groen en één tint geel. Het geheel smelt prachtig over in elkaar.

Enkele eyecatchers in deze collectie zijn onder andere de lachende stoelen. Bovendien zit deze erg comfortabel en kreeg het de gelukskleur van China mee: rood.

Deze originele vazen in steengoed zijn bedrukt met een pingpong pallet of een sprinkhaan. Toch passen ze door de witte kleur in bijna elk interieur. De collectie bevat ook heel wat stoffen in mooie Oosterse sferen. Deze zijn van 100% katoen en bedrukt met sprinkhanen, koi vissen of Aziatische waaiers en bloesems.

Wij waren vooral verzot op de vissen en katten die verwerkt waren in het servies en hebben daarom ook elk een stuk meegenomen.

Haast jullie maar snel naar IKEA, want wij denken dat deze collectie snel uitverkocht zal zijn.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!