Home » BEAUTY » Is de L’Oréal Paris Paradise Extactic Mascara de hype waard?

Is de L’Oréal Paris Paradise Extactic Mascara de hype waard?

Is de L'Oréal Paris Paradise Extactic Mascara de hype waard?

Een van de meest gehypte mascara’s is de Lash Paradise Mascara van L’Oréal Paris. Ik kocht de waterproof variant en testte voor jullie uit of hij de hype waard is.

De Paradise Extactic Mascara van L’Oréal wordt door bijna iedere beautyguru geprezen. Het zou immers een betaalbare dupe zijn van de Better Than Sex mascara van Too Faced. Die heb ik zelf nog niet geprobeerd, maar ik sta altijd te popelen om een goede, budgetproof mascara uit te testen.

L'Oréal Paris Paradise Extactic Waterproof Mascara

L’Oréal maakt met de Paradise Extactic Mascara ook heel wat mooie beloftes. De mascara zou je wimpers volume én lengte geven zonder klonters. Bovendien zou de waterproof variant ook erg longlasting zijn.

Borsteltje

Bon, laten we beginnen bij het begin: de verpakking. Die is vrolijk blauw en roze gekleurd en heeft inderdaad wat weg van de Better Than Sex mascara van Too Faced. Verder is het borsteltje vrij groot en heeft het de vorm van een zandloper. De haartjes hebben verschillende lengtes, om zo het product goed te verdelen.

Voor de L'Oréal Paris Paradise Extactic Waterproof Mascara

Voor

Na de L'Oréal Paris Paradise Extactic Waterproof Mascara

Na

En dat is inderdaad het geval: de mascara maakt mijn wimpers goed zwart. Bovendien zijn ze na een paar laagjes mooi gekruld, lang en volumineus. Ik merk wel dat ik, vooral bij m’n rechteroog, last heb van klonters. Maar da’s gewoon ook mijn slechte kant en door mijn gebrek aan skills. Een spoolie verhelpt dat probleem wel. Ten slotte blijft de mascara goed én lang op zijn plek zitten.

Ik kocht de Paradise Extactic Waterproof Mascara van L’Oréal Paris bij Kruidvat voor € 14,99.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO