Home » BEAUTY » Is het Hair Food masker van Garnier de moeite waard?

Is het Hair Food masker van Garnier de moeite waard?

Garnier papaja Hair Food mask

Jullie hebben vast wel al die Garnier reclame voor hun Hair Food Mask gezien. Mijn interesse was alvast gewekt, dus besloot ik een pot te kopen.

Garnier papaja Hair Food mask

Er zijn 4 varianten van het masker: Macademia om droog en weerbarstig haar glad te maken, Goji voor gekleurd haar, Banana om droog, krullend en kroezend haar te voeden en Papaya om beschadigd haar te herstellen. Voor de maskers haalde Garnier de mosterd bij food om het haar in opperbeste staat te brengen.

Garnier papaja Hair Food mask

Ik koos zelf voor de Repairing Papaya Hair Food. De lijn is trouwens 98% natuurlijk en bevat geen siliconen of andere slechte zaken. Right up my alley! Extra fijn is dat je op de verpakking uitgebreide uitleg krijgt wat alle ingrediënten precies zijn. Ik ben écht fan van die duidelijke info! Wat me wel opvalt, is dat papaja niet helemaal vooraan in de lijst komt. Dat betekent dus dat er niet zoveel papaja in zit, maar ik spot wel heel wat zachtmakende ingrediënten vooraan in het lijstje. Het product ruikt trouwens wel heerlijk naar papaja, pluspunten daarvoor! :)

Garnier papaja Hair Food mask

Je kan het masker op 3 manieren gebruiken: als conditioner als je hem direct uitspoelt, als masker als je hem na 3 minuten uitspoelt en als leave-in. Als ik ‘m als leave-in gebruik, is het product écht te zwaar voor mijn lokken: mijn krullen zijn wel gehydrateerd, maar zakken door. Meestal gebruik ik het als masker. Ik merk dat mijn haar er echt zacht van wordt en dat het ook geen te zwaar masker is. Kortom, mijn haar is zacht, gehydrateerd, maar ook luchtig genoeg om mooie krullen te krijgen.

>Garnier papaja Hair Food mask

Je vindt de Repairing Papaya Hair Food bij de drogisterij en supermarkt voor € 6,99 (390 ml).

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!