Home » BEAUTY » Is het Kat Von D Shade + Light Eye Contour Palette het geld waard?

Is het Kat Von D Shade + Light Eye Contour Palette het geld waard?

Is het Kat Von D Shade + Light Eye Contour Palette het geld waard?

Ik moet jullie vast niet meer zeggen dat ik een superfan ben van Kat Von D haar make-uplijn. Deze keer testte ik het Shade + Light Eye Contour Palette uit.

Een palette vol naturel oogschaduws met de gekende KVD kwaliteit? Yes please! In Londen sloeg ik eindelijk m’n slag en kocht ik deze baby als cadeautje aan mezelf.

En dat was zeker geen miskoop: eerst en vooral is het palette veelzijdig. Door de mix van natuurlijke en smokey tinten kan je aan de slag met een every day én een smokey look voor speciale events. Die Shade + Light is dus niet gelogen!

Kat Von D Shade + Light Eye Contour Palette

Bovendien zijn ALLE kleuren mat en worden ze in het palette ingedeeld in 3 quads: cool, warm & natural. De kleuren in zo’n quad passen perfect bij elkaar om een leuke look te maken. Er zijn zelfs mini tutorials op de verpakking voorzien om die looks te creëren. Maar laat zeker je creativiteit erop los en combineer naar hartenlust!

Kat Von D Shade + Light Eye Contour Palette swatches

En dat gaat moeiteloos, zoals de swatches al verraden: de oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en super romig. Blenden wordt zo een makkie! Jep, dit palette is écht een droom om mee te werken.

Natural, rozige look

Ik creëerde 2 looks met het palette. De eerste, geïnspireerd door deze video, is een rozige look. Deze look is buiten mijn verwachtingen echt een voltreffer. Ik hou niet zo van roze, maar de look leverde me heel wat complimenten op. Winner!

Bruine, smokey look

Voor de tweede look gebruikte ik de bruintinten uit het palette. Check deze video voor meer uitleg. Ik weet niet of het aan de belichting van de foto ligt, maar ik ben niet helemaal gewonnen voor deze look. Maar het illustreert wel duidelijk dat je alle kanten op kan met dit palette.

Dus is het palette zijn € 47 (bij Sephora.fr) waard? Dubbel en dik! De oogschaduws zijn draagbaar, veelzijdig, romig én gepigmenteerd. In fact, dit is by far het beste oogschaduwpalette in mijn stash!

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO