Home » BEAUTY » Je huid in alle zachtheid reinigen met het Garnier Micellair Reinigingswater

Je huid in alle zachtheid reinigen met het Garnier Micellair Reinigingswater

Je huid in alle zachtheid reinigen met het Garnier Micellair Reinigingswater

Een tijdje terug lanceerde Garnier een all naturals lijn, Garnier Bio. Vandaag neem ik het Micellair Verzachtende Korenbloem Reinigingswater uit de lijn onder de loep.

Ik ben helemaal hooked on micellair water om m’n makeup te verwijderen. Maar mijn geliefde micellair van Nivea is zo goed als op: het ideale moment om het Micellair Verzachtende Korenbloem Reinigingswater uit de Garnier Bio-lijn uit te proberen!

Garnier Micellair Verzachtende Korenbloem Reinigingswater beloften

Garnier Bio staat prat voor producten met vegan formules en fairtrade ingrediënten. Het Micellair Verzachtende Korenbloem Reinigingswater is zelfs 100% van natuurlijke oorsprong, met ingrediënten zoals korenbloemwater, gerstwater en botanische glycerine. Die combo belooft je huid te reinigen en make-up te verwijderen. Bovendien is dit goedje ideaal voor de gevoelige huid én ogen en voor lenzendragers (check!).

Eens zien of die mooie praatjes worden waargemaakt. De verpakking stelt in ieder geval niet teleur: het goedje komt in een grote groene fles met een klikdop. Staat niet mis op je beautytafel en is handig in gebruik! Bovendien ruikt dit spul echt naar korenbloem. Lekker natuurlijk, geen chemische geurtje dus.

Voor het Micellair Reinigingswater

Voor het Micellair Reinigingswater, van links naar rechts: waterproof eyeliner, oogschaduw & liquid lipstick

Na het Micellair Reinigingswater

Na het Micellair Reinigingswater: de oogschaduw is in 1 swipe weg, de eyeliner & lipstick zijn hardnekkiger

Ten slotte reinigt dit goedje m’n huid mild. Het voelt zacht aan nadat ik met het micellair water aan de slag ben gegaan. Al merk ik wel dat hardnekkige make-up zoals liquid lippies wat meer vegen nodig hebben. Maar dat neem ik er graag bij, want dit is écht een toppertje!

Ik kocht het Garnier Bio Micellair Verzachtende Korenbloem Reinigingswater (400 ml) bij Kruidvat voor € 7,99.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO