Home » FASHION » accessoires » Duifhuizen Tassen en Koffers: Elvy Alanis Black

Duifhuizen Tassen en Koffers: Elvy Alanis Black

Duifhuizen Alanis Elvy handtas

Een handtas vertelt veel over je persoonlijkheid, zelf ben ik redelijk praktisch ingesteld en ik hou van no-nonsense. Net dat zoek ik ook in mijn handtas en daarom ging ik bij Duifhuizen Tassen en Koffers voor deze prachtige Alanis tas van Elvy.

Duifhuizen Alanis Elvy handtas voorkant

Op Duifhuizen Tassen en Koffers vind je enorm veel handtassen, maar al snel wist ik dat ik een compact en praktisch tasje wilde. Ik mocht voor deze review van de webshop mijn favoriete tas uitzoeken en zo stootte ik op deze perfecte tas van Elvy: klein, maar groot genoeg voor mijn sleutels, mijn gsm en mijn portefeuille. Het liefst zou ik nog vijf lipsticks, twee paar handschoenen en allerlei kasticketjes meesleuren, maar zo wordt de zoektocht naar iets specifieks in mijn handtas ellenlang. Net daarom wilde ik nu een kleine, maar praktische handtas.

Duifhuizen Alanis Elvy handtas open

De Alanis handtas van Elvy vind ik echt een no-nonsense uitstraling hebben, de tas is rechttoe rechtaan met een rechte en simpele vormgeving zonder franjes. De tas heeft een handvat, zodat je het als klein tasje kan dragen. Er zit ook afneembaar hengsel bij, waardoor je de tas over je schouders kan dragen. Dat heb ik graag, omdat ik dan mijn handen vrij heb voor bijvoorbeeld te fietsen.

Duifhuizen Alanis Elvy handtas logo detail

De handtas komt in bruin, grijs en zwart. De keuze voor zwart was vrij evident, want dat past bij vrijwel alles. Verder ben ik ook erg te spreken over de kwaliteit van de handtas: het leer is mooi mat en voelt heel duurzaam aan.

Duifhuizen Alanis Elvy handtas

Ik ben alvast meer dan gelukkig met mijn keuze! Het is een makkelijk tasje dat je perfect voor allerlei gelegenheden kan dragen!

Ook verliefd op de Alanis tas van Elvy? Je kan deze bij Duifhuizen Tassen en Koffers vinden voor €69,95. Het verzenden duurt zo’n 1 à 2 dagen en kost je €5,95.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!