Home » BEAUTY » Je wenkbrauwen microbladen met pen?!

Je wenkbrauwen microbladen met pen?!

Je wenkbrauwen microbladen met pen?!

Innovatieve producten voor de brows uittesten: I’m down for that. Jep, deze keer test ik de Microblading Eyebrow Tattoo Pen van Maybelline.

Je wenkbrauwen laten microbladen is hotter dan hot. Qué? Da’s een make-up techniek waarbij pigment in de huid wordt gekrast met mesjes. Het resultaat oogt supernatuurlijk en da’s wel iets waar we allemaal naar streven.

Maybelline Microblading Eyebrow Tattoo Pen

Micro-applicator

Maar die bijhorende pijn klinkt niet zo gezellig, dus kies ik voor een alternatief. Enter de Microblading Eyebrow Tattoo Pen van Maybelline. Deze pen imiteert de microblading mesjes met zijn micro-applicator. Zo creëer je echt dat perfecte haartjeseffect. Bovendien zouden je brows met deze pen 24 uur meegaan. Da’s niet niks!

Swatches

Tijd om aan de slag te gaan! Ik koos voor de donkerste tint, Deep, want donkere brows staan het best bij mijn blauw haar. Ik start altijd met mijn brows te omlijnen, maar da’s wat lastig met de pen. Het onding lijkt haast uitgedroogd als ik dit wil doen en precisiewerk valt er niet mee te doen. Bon, met de grootste moeite lukt het me uiteindelijk toch. Opvullen gaat wel makkelijk en snel en het resultaat zijn gepigmenteerde, natuurlijke brows.

Voor

Voor

Na

Na

Maar het hele proces kost veel meer tijd dan met mijn Brow Pomade van Freedom Cosmetics. Bovendien vind ik persoonlijk de donkerste kleur niet donker genoeg, maar het oogt bij mijn lichte huid wel wat natuurlijker dan de Pomade. Bovendien blijven de brows lang én goed op hun plaats. Zelfs na een uitgebreid bad zitten ze nog netjes op hun plaats. Iets te goed zelfs, want als ik met make-up remover erover ga, blijft er een (groene!) waas achter.

Nu is de hamvraag: blijf ik het product gebruiken? Wel, dit vervangt zeker niet mijn favo brow product van Freedom Cosmetics. Maar die pen is wel handig voor on the go. Hij mag dus wel mee in m’n make-up tasje voor op de trein én mijn trip naar Londen in november.

Microblading Eyebrow Tattoo Pen van Maybelline

Ik kocht de Microblading Eyebrow Tattoo Pen van Maybelline voor € 13,99 bij Kruidvat.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO