Home » BEAUTY » Kat Von D Mother has arrived

Kat Von D Mother has arrived

Kat Von D Mother has arrived

Sorry, ik kon het écht niet laten om een quote van Rupaul’s Drag Race in dit artikel te verwerken. Anyways, ik testte voor jullie het Mother of All Mini Lipstick Duo van Kat Von D.

Verpakking KVD Mother of All Mini Lipstick Duo

Producten KVD Mother of All Mini Lipstick Duo

Het Mini Lipstick Duo bestaat uit een Everlasting Liquid Lipstick en een Studded Kiss Lipstick in de kleur Mother. Voor de KVD n00bs onder ons: die eerste is een liquid lipstick, die tweede een gewone lipstick. Dit is trouwens de eerste keer dat ik een lipstick kleur van het merk in beide uitvoeringen test: ideaal om ze uitgebreid met elkaar te vergelijken.

Swatches

Mother is een donkerroze lipstick met een koele ondertoon. Ik vind het een draagbare kleur die bij veel looks past. En nu over naar de vergelijking van de 2 uitvoeringen.

Everlasting Liquid Lipstick in Mother

Tube Everlasting Liquid Lipstick in Mother

Everlasting Liquid Lipstick in Mother aangebracht

De liquid lipstick droogt uiteraard volledig mat op. Daardoor oogt de kleur in deze variant volgens mij ook wat doffer. En dat maakt ‘m nog draagbaarder. Uiteraard houdt de liquid lipstick ook veel langer, geen onbelangrijk detail.

Studded Kiss Lipstick in Mother

Studded Kiss Lipstick in Mother aangebracht

De kleur van de gewone lipstick springt wat meer uit de oog: dat komt volgens mij door de satin finish van deze lippie. Ook hydrateert de lipstick je lippen meer in vergelijking met de liquid lipstick.

Dus ben ik nu insane geweest om deze lippies in dezelfde kleur te kopen? Nope, want de kleur is niet helemaal hetzelfde én de formules zijn volledig verschillend. Zo kies ik voor de liquid lipstick op dagen dat mijn make-up lang moet meegaan. Maar de gewone lipstick is mijn partner in crime als ik last heb van droge lippen en ze toch wat kleur wil geven.

Ik kocht het Mother of All Mini Lipstick Duo van Kat Von D voor € 8,90 bij Sephora.fr.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO