Home » BEAUTY » Kérastase Curl Fever shaping gel

Kérastase Curl Fever shaping gel

Met mijn krullen ben ik altijd wel op zoek naar nieuwe curly haarproducten. Deze keer is Curl Fever van Kérastase aan de beurt. Of het ook echt werkt, lees je hier.

Curl Fever is, zoals de naam al doet vermoeden, een gel die krullen helpt vormen en stralen. Het belooft ook 24 uur anti-frizz en komt in een mooi en stevig plastieken flesje met een handige pompje, altijd handig om perfect te doseren.

In gebruik is het product simpel: breng 1 à 2 pompjes aan op handdoekdroog haar en laat aan de lucht of met een diffuser drogen. Ik merk dat ik ongeveer met 1 pompje genoeg heb om dit over mijn haar te smeren. Ik laat het aan de lucht drogen, want dat zorgt altijd voor de mooiste krullen bij mij.

De ingrediënten zijn zeer goed: geen siliconen, maar wel castorolie, Hydroxyethyl cellulose (wat voor dikker haar zorgt en wateruitspoelbaar is), glycerine en andere. Ik word er dus best gelukkig van, want in de meeste gels verwacht ik meestal wel siliconen, wat niet echt goed werkt op mijn haar.

De gel heeft een typische kappersgeur, niet onaangenaam, maar eerder fris. In de gel zit een soort van subtiel parelmoer effect! In gebruik smeert het dus heel goed uit over mijn haar. Het product voelt zacht aan en zorgt ook voor gezond aanvoelend haar. Het resultaat op mijn haar zijn mooie krullen die pluisvrij zijn! Een ander pluspunt is dat de gel niet plakkerig is en dus ook niet zorgt voor plakkerige en krokante krullen. Het goedje fixeet wel goed, want na enkele dagen liggen mijn krullen er toch nog volumineus bij. De 24-uur pluisvrij haar-test slaagt zeker, zelfs eerder 48 uur!

Kortom, ik had niet gedacht dat een gel zo goed zou werken op mijn haar, dus een leuke en positieve ontdekking, deze Curl Fever shaping gel!

Curl Fever shaping gel is verkrijgbaar bij kappers voor een prijs rond 25 euro voor 150 ml.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!