Home » LIFESTYLE » cities » Kiabi is in België!

Kiabi is in België!

Kiabi opening

Donderdag ging de eerste Kiabi winkel in België open. Het Franse budgetproof kledingmerk is er nu dus ook eindelijk in eigen land en dit is wat het te bieden heeft.

Het nieuwe winkelcentrum Docks Bruxsel in Schaarbeek is voortaan dé hemel voor shopliefhebbers. Je vindt er alle grote ketens zoals Zara, Mango, H&M Home, Massimo Dutti en co onder één dak. Maar je kan er ook even tussenuit knijpen in de verschillende koffiebars en restaurantjes. Ook Kiabi, het Franse prêt-à-porter merk, heeft er een eerste filiaal in België geopend en dat is leuk nieuws.

kiabi store

De uitgebreide collectie van het merk was al sinds 2012 beschikbaar via de webshop en kan je nu dus ook in real life gaan bekijken in een winkel van twee etages. What I loved about it? De mogelijkheid om toffe en modieuze combinaties te maken aan kleine prijsje. Je vindt er echt een volledig nieuwe outfit voor weinig geld… en voor elke leeftijd. Vooral de kindercollectie is ongelooflijk schattig, van kruippakjes tot vosjestruien en tutu’s die niet tuttig lijken. Nu alleen nog op zoek gaan naar een driejarig model…

kiabi store

De winkel is uitgerust met de nieuwste snufjes, een investering waarmee Kiabi het verschil wil maken. Zo kan je er betalen bij de verkoper-stylisten die mobiele betaalterminals meedragen. Je kan er zelfs het volledige gamma bekijken in de digital space, waar je ook je maat of kleur op de webshop kan bestellen als die niet meer in de winkel beschikbaar is. Of -en dat vond ik nu toch ook wel heel handig- je kan de pashokjes laten voor wat ze zijn en je daar op het bankje zetten en je gsm opladen!

Heb jij al een bezoek gebracht aan de eerst Kiabi winkel in Docks Bruxsel?

Krijgt coups de foudre van design interieur, nagellakkleurtjes, minimalistische juwelen, cultuursteden en schoenen, veel schoenen.