Home » BEAUTY » Kleimaskertjes van Dille en Kamille

Kleimaskertjes van Dille en Kamille

Laino klei maskers

Onlangs kocht ik drie maskertjes bij Dille en Kamille van Laino. Ondertussen heb ik ze allemaal kunnen uittesten. Lees hier mijn bevindingen.

Laino groene klei masker

Het eerste masker komt in een groen pakje. Het is een zuiverend masker met groene klei en tea tree olie. Dit zou anti-ontstekend werken voor puistjes en goed zijn voor mensen met een vettige huid.

Laino groene klei masker
Laino groene klei masker

Het masker is lichtgroen en voelt licht tintelend aan op mijn huid, dat komt door de tea tree olie. Het duurt wel even voor het opdroogt, maar zodra dat gebeurt, is het zo hard als klei. Mijn huid achteraf voelt heel proper aan, zonder uitgedroogd te zijn.

Laino roze klei masker

Het tweede masker is het roze maskertje, dat gemaakt is van roze klei. Het bevat verder etherische sinaasappelolie en zou perfect zijn voor de gevoelige huid en verzachten & kalmeren.

Laino roze klei masker
Laino roze klei masker

Dit maskertje tintelde niet, het zag er wat oranje uit en droogde ook mooi op. Mijn huid voelde achteraf ook proper en zacht aan.

Laino roze klei masker

Als laatste dan het paarse zakje: een wit kleimasker met lavendelolie, wat de huid zou opwekken.

Laino roze klei masker
Laino roze klei masker

Dit is het masker dat het meeste tintelde voor mij, maar dit ging over nadat het opgedroogd was. Achteraf voelde mijn huid wederom proper aan, met een mooie glow, misschien door het tintelend effect.

Ik vond het fijne maskertjes om te gebruiken, maar eerlijk is eerlijk, ik merkte geen enorme verschillen tussen de drie.

De maskertjes vind je bij Dille en Kamille voor €2,50 per stuk.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!