Home » BEAUTY » Koreaanse Jiinju gezichtsmaskers van Kruidvat

Koreaanse Jiinju gezichtsmaskers van Kruidvat

Koreaanse Jiinju gezichtsmaskers van Kruidvat

Aziatische beautyproducten zijn en blijven fascinerend. Daarom viel ik ook voor deze 3 K-beauty maskers van Jiinju.

Hoe kan je er ook aan weerstaan? Die verpakking alleen al: super cute en kleurrijk, just the way I like it. Ook de uiteenlopende varianten van maskers is top: jelly pads, sheet masks, peel off maskers én de klassieke maskers, Jiinju heeft het allemaal. Ik koos dan ook voor 3 verschillende soorten maskers.

Ginseng Eucalyptus Under Eye Mask

Verpakking Ginseng Eucalyptus Under Eye Mask

Als eerste probeerde ik de Ginseng Eucalyptus Under Eye Mask. Ik ben helemaal verknocht aan jelly oogpads sinds ik die van Starskin heb uitgetest. Zoals de naam al verklapt, combineert het masker van Jiinju ginseng en eucalyptus. Die mix verfrist, revitaliseert en kalmeert de zone onder je ogen. Aanvullend zit er cacaozaadolie in: dat hydrateert en houdt vocht beter vast.

Voor het Ginseng Eucalyptus Under Eye Mask

Voor het Ginseng Eucalyptus Under Eye Mask

Het Ginseng Eucalyptus Under Eye Mask aangebracht

Tijd om mijn donkere kringen en droogtelijntjes aan te pakken. De pads komen in een plastic case. Handig, want geen glibberig gedoe zoals bij die van Starskin. Eens aangebracht moet je ze 20 minuten laten zitten. Wel een advies: deze pads en multitasken, dat gaat niet samen. Ik besloot om te stofzuigen terwijl ik de pads probeerde, maar die dingen gleden constant af …

Na het Ginseng Eucalyptus Under Eye Mask

Na het Ginseng Eucalyptus Under Eye Mask

Bon, verder ben ik erg te spreken over de pads. Ze verfrissen en hydrateren inderdaad. Mijn droogtelijntjes en donkere kringen zijn zo een stuk minder aanwezig.

Bubble Bubble Sheet Mask

Het tweede masker in het rijtje is het Bubble Bubble Sheet Mask. Ik had nog nooit een bubble sheet masker gebruikt, dus ik was hier erg benieuwd naar. Het masker zou exfoliërend werken. Daar had ik een beetje mijn twijfels bij, want dan moet er toch een scrubkorrel of een peeling in zitten?

Voor het Bubble Bubble Sheet Mask

Voor het Bubble Bubble Sheet Mask

Het Bubble Bubble Sheet Mask aangebracht

Whatevs, ik was down for the bubbles, dus ik sloeg aan het testen. Je moet het masker 10 à 15 minuten laten zitten op een gewassen gezicht. Ervoor verwarm je het masker nog even door er over te wrijven (in de verpakking). En dan zou je getrakteerd worden op een overvloed van schuim.

Net na het Bubble Bubble Sheet Mask

Net na het Bubble Bubble Sheet Mask

Het Bubble Bubble Sheet Mask ingemasseerd

Het Bubble Bubble Sheet Mask ingemasseerd

Ik zeg zou, want bij mij was het maar povertjes. Vooral aan de randen schuimde het op en het duurde dan ook nog lang voordat er schuim was. Maar het bubbelend gevoel is wel prettig én bij het afhalen merkte ik wel dat er veel schuim was onder het masker. Dat masseer je dan wat in. Achteraf is mijn huid minder rood en gehydrateerd.

Honey Face Mask

Ten slotte probeerde ik het Honey Face Mask. Dit is een klassiek gezichtsmasker dat je op je gezicht moet smeren. Het komt in een “pod”, dus ik gok dat je het 2 keer kan gebruiken. Door de honing erin zorgt het masker voor een stralende huid.

Voor het Honey Face Mask

Voor het Honey Face Mask

Het Honey Face Mask aangebracht

Een beetje extra glow kan nooit kwaad. Ik reinigde dus eerst mijn gezicht en bracht daarna het masker aan met mijn geliefde siliconen borstel van H&M. En ja, ik bracht alles aan: ik had geen zin om het spul nog te bewaren. Bon, die dikke laag liet ik 10 à 20 minuten intrekken. Daarna spoelde ik mijn gezicht af met water.

Na het Honey Face Mask

Na het Honey Face Mask

Het masker ruikt lekker en heeft een dikke textuur. Eens aangebracht prikt het wel een beetje. Maar mijn huid blijft stralend achter: per-fect!

Ik kocht de Jiinju maskers voor € 2,99 per stuk bij Kruidvat. Je vindt ze ook bij Boozyshop.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO