Home » BEAUTY » L.A. Girl Shady Slim Brow Pencil in Medium Brown

L.A. Girl Shady Slim Brow Pencil in Medium Brown

LA Girl Shady Slim Brow Pencil in Medium Brown

Ik vulde onlangs mijn voorraad wenkbrauwpotloden aan met een bestelling bij Boozyshop. Zo kocht ik er de L.A. Girl Shady Slim Brow Pencil in Medium Brown.

Dit wenkbrauwpotlood is pretty basic qua verpakking: spoolie aan de ene kant, superfijne punt aan de andere kant.

LA Girl Shady Slim Brow Pencil in Soft Brown tip

LA Girl Shady Slim Brow Pencil in Medium Brown spoolie

Het potlood belooft je wenkbrauwen op te vullen en te sculpten. Het heeft een ultrafijne uitdraaibare tip, waarmee je zeer precies mee kan tekenen.

LA Girl Shady Slim Brow Pencil in Medium Brown

Er zijn 10 verschillende kleuren te verkrijgen: van blond tot zwart. Ik ging voor Medium Brown, omdat dat geschikt zou zijn voor (medium)bruin haar. Dat leek me wel een goede match met mijn haar.

LA Girl Shady Slim Brow Pencil in Medium Brown

De kleur is iets donkerder dan verwacht, maar als je niet te hard drukt, is hij minder gepigmenteerd. Ook kan je ‘m minder intens maken door met de spoolie door je wenkbrauwen te kammen.

LA Girl Shady Slim Brow Pencil in Medium Brown

Hierdoor vind ik dat het wel een goede match is. Ook blijft de kleur goed zitten, als je toevallig tijdens de dag aan je wenkbrauwen krabt, haal je hem niet weg. Dus dat is een groot pluspunt.

Ook de prijs is mooi meegenomen: ik kocht deze Shady Slim Brow Pencil van L.A. Girl voor € 4,95 bij Boozyshop.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!