Home » LIFESTYLE » food & drinks » La Strada in Maasmechelen

La Strada in Maasmechelen

La Strada in Maasmechelen

Na onze mooie wandeling in Connecterra besloten mijn vriend en ik te gaan eten bij La Strada in Maasmechelen. We zijn allebei fan van Italiaans eten, dus dit was een must!

La Strada is een chique restaurant. Op de parking verbaasden we ons over de chique auto’s die er stonden: Porche en Ferrari zijn hier blijkbaar normaal. We vielen dus wat uit de boot met ons klein autootje, maar voelden ons wel niet buitengekeken. :) Integendeel, ik vond het restaurant heel mooi: het is modern en smaakvol ingericht.

Het restaurant biedt een aantal menu’s aan, maar je kan er ook à la carte eten. We besloten voor het La Strada menu te gaan. Dit is een menu met 4 gangen.

La Strada in Maasmechelen

Allereerst kregen we enkele hapjes. Na onze lange wandeling waren deze zeer welkom. De hapjes waren geïnspireerd op Italiaanse desserts: er was een crème brûlée van gorgonzola,een panna cotta met spekjes en zalmblokjes. Jammer genoeg lust ik geen gorgonzola, maar de andere hapjes waren wel heel lekker.

La Strada in Maasmechelen

Hierna kwamen de gerechten. Het eerste was een moderne Vitello Tonnato. Ik eet dit enorm graag en vond de variant van La Strada ook echt lekker. Er zaten wat paprikastukjes bij om het wat specialer te maken. De tweede gang was nog zo’n favoriet: Pasta Vongolé, maar dan met courgettes. Extra groentjes apprecieer ik enorm. Zeker omdat ze zo het gerecht wat moderner maken. Als laatste had ik nog zeebaars met heel groentjes en daarna een simpele dame blanche.

Ik heb goed gegeten bij La Strada: een aanrader als je eens in Maasmechelen bent!

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!